Yrityksille

Suomalainen Kamariorkesteri

Fiskars Groupin tavoitteena on tehdä arjesta ainutkertaista. Suomalaisen kamariorkesterin yhteistyökumppanina haluamme tukea suomalaista kulttuuria, joka tuo kuulijoidensa arkeen ainutkertaisia elämyksiä.”

- Maija Taimi, Viestintäjohtaja, Fiskars Group

“Olemme olleet mukana orkesterin perustamisesta saakka, ja on ollut rikastuttavaa seurata johtavien suomalaisten muusikoiden taituruutta ja huippukapellimestarin saumatonta yhteistyötä. Ritarihuoneen konsertit, Tammisaaren festivaalit ja orkesterin ulkomaankiertueet ovat olleet niin tunnelmaltaan kuin sisällöltään ainutlaatuisia elämyksiä.”

– Antti Herlin, Koneen hallituksen puheenjohtaja

Suomalaisen kamariorkesterin toiminta perustuu valtaosin yksityiseen tukeen. Orkesterin yhteistyökumppanit ovat mukana edistämässä tinkimätöntä suomalaista musiikkitaidetta ja vaikuttavat siihen, että Suomessa on huippumuusikoita myös tulevaisuudessa.

Orkesterin pääyhteistyökumppanit ovat Kone, Veho, Fiskars, HPP Asianajotoimisto ja Raaseporin kaupunki. Pääyhteistyökumppanit saavat Tammisaaren Kesäkonsertteihin vapaalippuja. Lisäksi he saavat paikkoja Suomalaisen kamariorkesterin vuosittaiseen yksityiskonserttiin Helsingin Ritarihuoneelle.

Kiinnostuitko kumppanuudesta? Ota yhteyttä!

Ninni Sulva-Vakkilainen
toiminnanjohtaja
+358 45 124 7046
ninni.sulva@finnchamber.fi