Yrityksille

Suomalainen Kamariorkesteri

 

“Suomi on Nokian kotimaa, ja haluamme täällä tukea myös suomalaista kulttuuria. Suomalaisen Kamariorkesterin konsertit ovat meille erinomainen tilaisuus tavata yhteistyökumppaneitamme upean musiikin äärellä ja hienoissa puitteissa."

– Minna Aila, Vice President, Nokia Corporate Affairs

“Olemme olleet mukana orkesterin perustamisesta saakka, ja on ollut rikastuttavaa seurata johtavien suomalaisten muusikoiden taituruutta ja huippukapellimestarin saumatonta yhteistyötä. Ritarihuoneen konsertit, Tammisaaren festivaalit ja orkesterin ulkomaankiertueet ovat olleet niin tunnelmaltaan kuin sisällöltään ainutlaatuisia elämyksiä.”

– Antti Herlin, Koneen hallituksen puheenjohtaja

Suomalaisen Kamariorkesterin toiminta perustuu valtaosin yksityiseen tukeen. Orkesterin yhteistyökumppanit ovat mukana edistämässä tinkimätöntä suomalaista musiikkitaidetta ja vaikuttavat siihen, että Suomessa on huippumuusikoita myös tulevaisuudessa.

Orkesterin pääyhteistyökumppanit ovat Kone, Veho, Fiskars, HPP Asianajotoimisto ja Raaseporin kaupunki. Pääyhteistyökumppanit saavat Tammisaaren Kesäkonsertteihin vapaalippuja. Lisäksi he saavat paikkoja Suomalaisen Kamariorkesterin vuosittaiseen yksityiskonserttiin Helsingin Ritarihuoneelle.

Kiinnostuitko kumppanuudesta? Ota yhteyttä!

Tiina Vihtkari
Suomalaisen Kamariorkesterin toiminnanjohtaja
+358 50 594 2430
tiina.vihtkari@sublime.fi