Ekenäs Sommarkonserter

4.–8.8.2021, Ekenäs och Fiskars

Tammisaari

Info

Ekenäs Sommarkonserter- festivalen välkomnar dig till att njuta av sköna augustikvällar med högklassiga konserter i Ekenäs och Fiskars.
Festivalens konstnärliga ledare Jukka-Pekka Saraste och Finländska Kammarorkestern bjuder som bekant på njutbara musikupplevelser under festivalens högklassiga konserter.

Jorma Panulas 90 års fest firas med specialkonsert i Fiskars den 8. augusti kl 19.00. Biljetter vid Lippu.fi.

Läs mera: LEAD! Academy

 

Kesäkonsertit ruotsi

Ekenäs Sommarkonserter flyttas till nästa sommar

Konsertserien med Finländska Kammarorkestern, som sedan år 2000 arrangerats i Ekenäs och Fiskars, inhiberas denna sommar på grund av coronaviruspandemin. Även om regeringens beslut om förbud mot evenemang med över 500 personer sträcker sig till slutet av juli, är dess inverkan på evenemang som arrangeras i början av augusti stor.

Utvecklingen av sjukdomssituationen samt eventuella nya riktlinjer till följd av denna är tillsammans med ansvaret för publikens och artisternas säkerhet orsakerna bakom Finländska Kammarorkestern rf:s och Raseborgs stads beslut om att inte arrangera konserterna i sommar.

Ekenäs Sommarkonserter arrangeras nästa gång 4–8.8.2021 i Ekenäs och Fiskars. Om programmet, biljettförsäljning och andra möjliga evenemang under hösten 2020 informeras skilt.

Om återbetalning av biljetter som köpts till årets konserter, vänligen ta kontakt med Luckan Raseborg: raseborg@luckan.fi el. tfn 044-017 0176 (vard. kl. 9-16). OBS! Luckan stängd för besök.

Kontakt

Raseborgs stadsutvecklingsavdelning, kulturtjänster
kulturplanerare Sanna Himmelroos
tfn 019 289 2780
E-post: music@raseborg.fi
Raseborgsvägen 37
10600 Ekenäs

Finländska Kammarorkestern
Verksamhetsledare Hannele Eklund
Puh. +358 40 518 4090
Sähköposti: hannele.eklund@wellspoken.fi