Tammisaaren Kesäkonsertit

4.-8.8.2021, Tammisaari ja Fiskars

Tammisaari

Info

Tammisaaren Kesäkonsertit on Suomalaisen Kamariorkesterin tunnetuin ja suosituin tapahtuma. Konserteissa nautitaan korkeatasoisesta musiikista ja elokuisista illoista mm. kapellimestari Jukka-Pekka Sarasteen luotsaamana.

Vuonna 2000 käynnistetty festivaali järjestetään yhteistyössä Raaseporin kaupungin, Tammisaaren seurakunnan ja Tammisaaren konserttien kannatusyhdistyksen kanssa.

Kesällä 2020 Suomalainen Kamariorkesteri tekee yhteistyötä ensimmäisen kerran Fiskarsissa järjestettävän LEAD! Akatemian kanssa. Tapahtuman päätöskonsertti 8.8. klo 19 Fiskarsin Veitsitehtaalla juhlii 90-vuotiasta Jorma Panulaa. Liput ovat myynnissä Lippu.fi -verkkokaupassa. Lue lisää: "Panulan luokka".

Kesäkonsertit suomi

Tammisaaren kesäkonsertit siirtyvät ensi kesään

Vuodesta 2000 alkaen järjestetty Suomalaisen Kamariorkesterin kesäkonserttisarja Tammisaaressa ja Fiskarsissa peruuntuu tältä kesältä koronaviruspandemian vuoksi. Vaikka maan hallituksen päätös yli 500 hengen tapahtumien kieltämisestä ulottuu nyt heinäkuun loppuun asti, sen vaikutus elokuun alussa järjestettävän tapahtuman järjestelyihin on suuri.

Tautitilanteen kehittyminen ja sen aiheuttamat mahdolliset uudet linjaukset sekä vastuu yleisön ja esiintyjien turvallisuudesta olivat ne syyt, joiden perusteella  Suomalainen Kamariorkesteri ry ja Raaseporin kaupunki päättivät, ettei konsertteja tänä vuonna järjestetä.

Tammisaaren kesäkonsertit järjestetään seuraavan kerran  4.-8.8.2021 Tammisaaressa ja Fiskarsissa. Ohjelmasta, lipunmyynnin alkamisesta ja mahdollisista muista tapahtumista syksyllä 2020 tiedotetaan erikseen.

Tämän kesän konsertteihin ostettujen lippujen takaisinmaksua varten pyydämme ottamaan yhteyttä Luckan Raseborgiin,  raseborg@luckan.fi tai puh. 044-017 0176 (ark. klo 9-16). HUOM! Luckanin asiakaspalvelupiste on toistaiseksi suljettu vierailijoilta. 

Yhteystiedot

Raaseporin kaupunkikehitysosasto, kulttuuripalvelut
Kulttuurisuunnittelija Sanna Himmelroos

Puh. 019 289 2780

Sähköposti: music@raasepori.fi
Raaseporintie 37
10600 Tammisaari

SUOMALAINEN KAMARIORKESTERI
Toiminnanjohtaja Hannele Eklund
Puh. +358 40 5184090
Sähköposti: hannele.eklund@wellspoken.fi